Sikker handel

Det er her vi har vores firma i Odense C.

Du har altid 14 dages retur ret, og kan uden nogen forklaring sende varen retur og få dine penge tilbage.

Du har hele 24 måneders reklamations ret, det vil sige at hvis din vare har fejl eller mangler og går i stykker kan du reklamere på dette og vores reklamations afdeling vil så tage sig af det.

Fashionqueen.dk tager aldrig mod din betaling før din vare har forladt vores lager og er på vej med transtortfirmaet til dig, kan vi ikke levere den vare du har købt afvises beløbet som er reseveret på dit betalings kort så hurtigt som muligt, og beløbet går så tilbage til dig

Du kan få et indtryk af hvad vi arbejder med og hvor mange kunder vi har hvis du liker vores Facebook eller Instagram sider, hvor vi løbende slår nyheder, tilbud og konkurrencer op, det er også her du for en god vurdering på hvor seriøse vi er.

FIRMAET BAG FASHIONQUEEN.DK

Når du handler på fashionqueen.dk handler du med firmaet Evto-Web Aps. som har drevet web handel siden år. 2004 og har stor erfaring i salg af vare på internettet.

Evto-Web Aps. er din sikkerhed for at du køber hos et seriøst firma som har solgt over 100000 vare på internettet og som står til rådighed for dig som kunde hvis der skulle opstå et problem.

Evto-Web ApS. er Danmarks største sælger at overtøj / vinter jakker og sælger hvert år over 10000 jakker i Danmark, på følgende web-shops: jakkeshoppen.dk - fashionqueen.dk - miinto.dk.

Evto-Web ApS. Ejer følgende web-sider: www.Jakkeshoppen.dk  - www.Fashionqueen.dk - www.trendmamma.dk - www.dreamcakes.dk 

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål på e-mail: info@fashionqueen.dk  - eller send en besked via vores Facebook side.

Copyright © 2018 FashionQueen. All rights reserved.