Trustpilot

Du finder Fashionqueen´s bedømmelser på Trustpilot her: https://dk.trustpilot.com/review/fashionqueen.dk

HVAD ER TRUSTPILOT?

Trustpilot er et privat firma som tjener penge ved at vi som firma skal betale til dem hvis vi ønsker at indsamle anmeldelser for at få flere af de positive, da en negativ kunde har 100 gange større motivation for at lave en anmeldelse, dette er en rigtig god forretning for Trustpilot, som vi dog nægter at betale til.

Vi sælger dagligt ca. 100 jakker og har igennem de sidste 7 år modtaget totalt 180 anmeldelser på Trustpilot, hvorfra en mindre del er Negative, det er vi naturligvis kede af, men der findes desværre kunder som er meget svære at gøre tilfredse, selv om vi gør rigtigt meget for at finde løsninger på problemer som kan opstå.

Vi har nægtet at betale firmaet Trustpilot de ca. 6000.- kr. om måneden de forlanger for at vi kan indsamle anmeldelser fra alle vores kunder, da vi ikke vil støtte et firma som tjener penge på at udnytte at en utilfreds kunde har 100 gange større sandsynlighed for at lave an anmeldelse i forhold til en tilfreds kunde, og at vi generelt ikke mener et privat firma drevet af profit som Trustpilot er troværdigt, man kan her under se eksempler på hvordan det fungere.

..................................................................................................................................................................................

Da vi mener vi af og til modtager bedømmelser som ikke er helt fair fra kunder, og da det ikke er muligt at ligge fotos op på trustpilot vil vi her på siden lægge suplerende oplysninger, fotos mm. op. Vi syntes faktist det er lidt utroligt hvad vi som firma skal tage i mod, uden Trustpilot griber ind.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi har desværre fået denne ubehagelige og på ingen måde rimelige anmeldelse fra Bettina Bjerre Toudal i Valby, som ikke har været villig til at samarbejde og lavet flere negative anmeldelser, I stedet for at sende den jakke ind med den gratis GLS retur pakkelabel hun havde fået, der gik godt 2 måneder med Chikane, krav om at beholde jakken og få penge retur mm. fra Bettina før vi fik jakken ind. ..... Ved siden af hendes anmeldelse da hun modtog de jakker hun tidligere har købt.

Vi viser her fotos af det Bettina reklamere over, og div. dokomentation:

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi har modtaget denne anmeldelse fra Gitte Guldhammer: Vi viser lige Gittes datter Malenes foto af det hun klager over, Vi havde tilbudt hende at se på det og sendt en gratis retur men hun foretrækker et lave denne anmeldelse. Gittes datter Malene har brugt jakken til 299,- kr. i ca. 5 måneder, og vi har forsøgt at hjælpe hende så godt vi kunne men det var ikke nemt.

..................................................................................................................................................................................................

 

Vi har modtaget denne anmeldelse fra Kent Larsen, og vil vise hans foto af den jakke han mener at vi har ansvar for han har vasket efter 14 måneders brug, og som skulle være blevet mørkegrå, han har vasket den uden hætten, hvilket vi så ikke forstår, da han så nok ikke havede opdaget at når man vasker en kridt hvid jakke med sort plyds i hele jakken, vil det kunne føre til at jakken ikke er 100% Kridt hvid længere.

Copyright © 2018 FashionQueen. All rights reserved.