Trustpilot

Du finder Fashionqueen´s bedømmelser på Trustpilot her: https://dk.trustpilot.com/review/fashionqueen.dk

Vi sætter stor pris på alle som bruger tid på at lave en anmeldelse.

HVAD ER TRUSTPILOT?

Trustpilot er et privat firma som tjener penge ved at vi som firma skal betale til dem hvis vi ønsker at indsamle anmeldelser for at få flere af de positive, da en negativ kunde har 100 gange større motivation for at lave en anmeldelse, dette er en rigtig god forretning for Trustpilot, som vi dog nægter at betale til.

Vi sælger dagligt ca. 100 jakker og har igennem de sidste 7 år modtaget totalt 180 anmeldelser på Trustpilot, hvorfra en mindre del er Negative, det er vi naturligvis kede af, men der findes desværre kunder som er meget svære at gøre tilfredse, selv om vi gør rigtigt meget for at finde løsninger på problemer som kan opstå.

Vi har nægtet at betale firmaet Trustpilot de ca. 6000.- kr. om måneden de forlanger for at vi kan indsamle anmeldelser fra alle vores kunder, da vi ikke vil støtte et firma som tjener penge på at udnytte at en utilfreds kunde har 100 gange større sandsynlighed for at lave an anmeldelse i forhold til en tilfreds kunde, og at vi generelt ikke mener et privat firma drevet af profit som Trustpilot er troværdigt, man kan her under se eksempler på hvordan det fungere.

..................................................................................................................................................................................

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 FashionQueen. All rights reserved.