Er du blogger og vil du blogge for fashionqueen.dk?

Så kan du måske samarbejde med Os!

Hos Fashionqueen kan vi godt lide at læse blogs. Vi elsker blogs der er skrevet med hjertet og af ren og skær interesse

Vi søger samarbejder med  bloggere, som får tilsendt produkter fra os, som de så kan skrive om. Vi samarbejder hovedsagligt med bloggere som blogger om mode & skønhed. Dette skal ikke begrænse dig i hvis du gerne vil blogge om os og mener at din blog er relevant, så prøv at kontakt os og fortæl hvorfor netop din blog er relevant.

Sådan kommer du i gang...

For at vi skal have en interesse i et samarbejde, så forventer vi at din blog har nogle læsere samt er relevant for fashionqueen.dk. Som finger regel arbejder vi ikke sammen med blogs som er under et år gamle, men der er selvfølgelig undtagelser. Vi vurderer hver enkelt blogger som skriver til os om et samarbejde er relevant - Vi kan langt fra garantere at vi samarbejder med alle der kontakter os, da vi får rigtig mange henvendelser.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@fashionqueen.dk, hvis du er interesseret i et samarbejde. Det meget vigtigt at din mail indeholder følgende:

- Hjemmesiden hvor du har din blog
- Besøgsantal samt sidevisninger om måneden
- Hvor lang tid du har blogget
- Et link hvis du fx har en fanside på Facebook, YouTube kanal osv.
- Hvad du typisk skriver om på din blog

 Vi samarbejder for det meste med bloggere som har deres eget website. Hvis man kun har Youtube, Facebook etc. kræver det at man er godt eksponeret på disse.

Bemærk at der kan gå nogle dage før vi svarer på disse henvendelser, da vi modtager mange ansøgninger!