Om Fashionqueen

FashionQueen er en dansk modebutik med base i Odense, der tilbyder et bredt udvalg af Jakker og modetøj – FashionQueen appellerer også til modeelskere med en forkærlighed for et morderne og scandinavisk look. Produktudvalget hos FashionQueen er garant for stor mangfoldighed og byder på noget for enhver smag.

FashionQueen er, med andre ord, synonym med et bredt udvalg af Jakker, kjoler, leggings, jeans, fritids tøj. Designstilen har stor fokus på at fremhæve et enkels look med en afdæmpet stil.

Derudover er designstilen karakteriseret ved, at produktsortimentet er beriget med detaljer og farvevalg, der er inspireret af tidens trends. Derfor er jakker og modetøj, som du køber gennem FashionQueen, altid en kombination af de nyeste trends såvel som et morderne look – produktudvalget hos FashionQueen er en kombination af høj kvalitet og unikt design.

FashionQueen udvider produktsortimentet løbende. Derfor er det altid en god idé at tjekke produktudvalget ofte, hvis du har en forkærlighed for modetøj, der kombinerer høj kvalitet og en fremragende pasform med et exclusivt og forførende look.

FashionQueen har deres eget tøj mærke: Queen of Divas som blev startet i 2015, og som hovedsageligt er Vinter jakker og pelse i top kvalitet.

FashionQueen ejes af firmaet Evto Web Aps.

Data:

Adresse:

Fashionqueen.dk / Evto Web ApS. 

Lind Hansens Vej 9

5000 Odense C

Tlf. 32161580

CVR: 37329665